Part of Sagro Company

23 mei 2024

Bezoek projectlocaties tijdens Dag van de Bouw!

Tijdens de Dag van de Bouw worden bouwlocaties door heel Nederland opengesteld om jong en oud kennis te laten maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis van de bouw en infrasector.

Wil jij weten, wat er achter de bouwhekken gebeurd? Zaterdag 8 juni 2024 zijn we op twee projectlocaties aanwezig tijdens de Dag van de Bouw.


Beaufort Breskens Mistral

Hierbij nodigen wij iedereen uit om deze dag samen met ons bij te wonen op de bouwlocatie van de Middenhavendam te Breskens. Niet alleen Aannemersbedrijf Van der Poel zal aanwezig zijn tijdens deze dag, maar ook een groot aantal van onderaannemers die informatie delen en bezoekers zelf dingen laten ervaren.

Bezoekuren
10:00 uur – 14:00 uur

Locatie
Middenhavendam 10
4511 AX Breskens


Brandweerpost Goes-West

De bouw van de nieuwe brandweerkazerne Goese Poort is gestart! Hier gaan we, in bouwteamverband, de aanleg van de terreinverharding met oefenplaats en buitenriolering verzorgen.

Naast Sagro zal ook Bouwbedrijf De Delta, Gemeente Goes, Veiligheidsregio Zeeland, Faktor, ZVU en Rothuizen aanwezig zijn. 

Bezoekuren
11:00 uur – 15:00 uur

Locatie
‘s-Heer Hendrikskinderendijk
4461 DT Goes

Routebeschrijving
Rotonde Tiendenplein Goes, afslag Goese Poort (Gamma en Nian Hao). Eerste straat linksaf ‘s-Heer Hendrikskinderendijk, na circa 100 meter aan rechterkant.


Meer informatie Dag van de Bouw 2024

Wil je meer informatie over de deelnemende projecten door heel Nederland? Ga voor het volledige programma en alle deelnemende projecten naar dagvandebouw.nl.

“Ontmoet het team van Sagro!”

Deel dit bericht:


The post Bezoek projectlocaties tijdens Dag van de Bouw appeared first on Sagro Company.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *